Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Учбові заклади міста » Сільськогосподарський технікум бухгалтерського обліку » Про технікум

Про технікум
Ake1bI4Дата: Середа, 05.05.2010, 18:45 | Сообщение # 1
Ake1bI4
Группа: Администраторы
Сообщений: 139
Репутация: 34
Статус: Офлайн

Сосницький сільськогосподарський технікум бухгалтерського обліку гостинно відчиняє двері допитливим, наполегливим, енергійним, - тим хто прагне знань, хто бачить Україну заможною, рівною серед європейських країн.

У нас отримаєте сучасну освіту, ґрунтовні знання, зможете реалізувати свої здібності у спорті, художній самодіяльності та студентському самоврядуванні.
Історія технікуму розпочалася в 1924 році, коли відповідно до постанови Наркомзему УРСР в Сосниці почала діяти профшкола, яка готувала молодших агрономів-рільників, даючи середню освіту. З 1945 року технікум перепрофільований на бухгалтерський.
З того часу Сосницький cільськогосподарський технікум бухгалтерського обліку підготував понад 16 тисяч спеціалістів.

Зараз технікум готує спеціалістів трьох спеціальностей:

"Бухгалтерський облік" на денному (на базі 9 та 11 класів) та заочному відділеннях (на базі 11 класів). Вступники, що мають освітньо-кваліфікаційний рівень "кваліфікований робітник", за спорідненою спеціальністю приймаються на навчання за скороченим терміном.

"Економіка підприємства" на денному відділенні (на базі 9 та 11 класів);

"Фінанси і кредит" на денному відділенні (на базі 9 та 11 класів).
Студенти мають можливість одержати робітничу професію "Оператор комп'ютерного набору ", а також повну загальну середню освіту.
Матеріально-технічна база

Сосницький cільськогосподарський технікум бухгалтерського обліку сьогодні - це:

чотири навчальні корпуси
2 спортивні зали
міні стадіон з штучним покриттям
їдальня
п'ять комп'ютерних класів
доступ до мережі INTERNET
бібліотека з читальною залою
актова зала
гуртожиток.

Спортивна, культурно-масова та виховна робота

Багато уваги приділяється фізичному вихованню та спорту. В технікумі працюють 7 секцій та туристичний клуб. Спортивні команди технікуму неодноразово ставали призерами Всеукраїнських студентських змагань. З 2003 року в технікумі підготовлені п'ять кандидатів у майстри спорту.
Студенти мають змогу займатися аматорським мистецтвом у вокальному, танцювальному, хоровому та драматичному гуртках. Фольклорний ансамбль окарин став дипломантом Всеукраїнського фестивалю "Софіївські зорі".
Активно йде процес розбудови студентського самоврядування. За участю членів студентської ради проводяться вечори відпочинку, дискотеки, екскурсії. Традиційною стала для студентів національно-патріотична гра "Козацькі забави".

Сьогодні у технікумі створені всі умови для здійснення ефективного навчально-виховного процесу. Колектив тісно співпрацює з Харківським національним аграрним університетом, Чернігівським державним інститутом економіки і управління. До цих вузів випускники технікуму вступають за результатами співбесід на скорочений термін навчання.
Дирекція і весь педагогічний колектив удосконалюють форми і методи навчально-виховної роботи, виховують фахівців сільськогосподарського виробництва гідними громадянами нашої держави.

Прикрепления: 7584549.jpg (58.8 Kb)



 
Форум » Учбові заклади міста » Сільськогосподарський технікум бухгалтерського обліку » Про технікум
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Андрій Юдицький             Дмитрий Пинченко