Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Сосниця » pro Сосницю » Подорож до центру Сосниці або як залишити свій транспортний.

Подорож до центру Сосниці або як залишити свій транспортний.
Ake1bI4Дата: Неділя, 25.04.2010, 22:00 | Сообщение # 1
Ake1bI4
Группа: Администраторы
Сообщений: 139
Репутация: 34
Статус: Офлайн
Всім давно відомо, що наша ненька Україна ніколи не славилася своїм дорожнім покриттям. Всі закривають очі на деякі нерівності асфальтного покриття по місту та навіть на міжміських дорогах. Але іноді ці нерівності переходять вже всі границі.

Так от сталося і з центром нашого міста. Те, що колись називалося дорогою, нині перетворилося на суцільні ями. От тільки не зрозуміло чому їх ніхто не хоче ремонтувати. Майже всі водії будь-якого міста знають, що найгірші дороги - на околицях. В Носівці чомусь ця проблема дійшла і до центу міста, обличча нашого району. Особливо помітним це стало після того,як розтанув сніг.Тепер наша дорога більше нагадує якусь лісову колію.

Всі автомобілісти сплачують податки, проходять технічний огляд, плюс до цього всього - шалене збільшення штрафів за порушення ПДР. А як тут можна не порушити правила, коли ніхто не бажає пошкодити свій транспортний засіб і об’їжджає вибоїни і по трутуару, і по зустрічній смузі? Адже наше добропорядне ДАІ відразу вас зупинить і покарає за правопорушення. І інспектору не цікаво, що ви виїхали на тротуар, або на зустрічну смугу тільки через те, що не хочете після проїзду центром міста їхати до найближчої станції технічного обслуговування.

Можливо, Ви скажете:"як можна відремонтувати дорожнє покриття взимку?". Але ж ці вибоїни вже не перший рік в Сосниці, і чомусь нікому немає до цього діла. Невже наші дорожні служби ніколи не їздять через центр міста, що не помічають такого жахливого стану покриття дороги? І тут постає ще декілька питань: куди зникають кошти,які закладаються в бюджет на ремонт доріг? Хто буде відшкодовувати збитки автомобілістам за пошкоджені авто?

Наша держава так посилено готується до Євро-2012, тому зрозуміло,що наші дороги повинні відповідати європейським стандартам.Але, мабуть євро стандарти ще до нас не дійшли.

То ж будемо сподіватися на розсудливість відповідних органів, що вони все таки звернуть увагу на цю проблему. Я переконаний, що більшість водіїв навіть згодні перетерпіти незручності з проїздом через центр міста, якщо там будуть проводитись ремонтні роботи. Крім того, навіть якщо повністю перекрити центр міста для ремонту, то в нас більше ніж достатньо об’їзних доріг.



 
Форум » Сосниця » pro Сосницю » Подорож до центру Сосниці або як залишити свій транспортний.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Андрій Юдицький             Дмитрий Пинченко