Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Головна сторінка Форум Фотогалерея Про місто та сайт Файли Каталог статей Пошук
Софт і программи
Мультимедія Безпека Офіс Драйвера ОС і збірки Різні програми Графіка Для розкручування сайту Ігри Ігри для PC Музика Журнали / Книги
Міні-чат
200
Погода
GISMETEO: Погода по г.Сосница
Дай відповідь
Дайте оцінку нашому сайту
Всього відповідей: 97
Главная » 2010 » Серпень » 11 » Нова точка доступу Wi-Fi у Сосниці.
12:45
Нова точка доступу Wi-Fi у Сосниці.
В серпні 2010 року підприємством ВАТ "Укртелеком", в Сосниці встановлено ще одну Wi-Fi точку доступу послуги Радіоспот (безпроводний доступ до інтернету).

Скористатися послугою можна за адресою вул. Б.Хмельницького, 16 (приміщення переговорного пункту ВАТ "Укртелеком", операційний зал "Укрпошти", а також прилеглі території).

Придбати картки для оплати послуги можна у оператора переговорного пункту ВАТ "Укртелеком" з 8:00 по 18:00 (окрім суботи та неділі).

Інформація стосовно інших точок надання послуги безпроводного доступу оперативно оновлюється на сайті ukrtelecom.ua.

Оплата здійснюється за допомогою передплачених карток Укртелекому: «Радіоспот» номіналами 12, 24 та 60 гривень (припинено продаж) та універсальної телекомунікаційної картки «ВСЕсвіт плюс» номіналами 12, 24 та 48 гривень.

Про тарифи і термін дії карток ви можете дізнатися в розділі «Тарифи» на сайті ukrtelecom.ua.


РадіоСпот (безпроводовий доступ до інтернету) - широкосмуговий безпроводовий доступ до глобальної мережі Інтернет за технологією Wi-Fi гарантованої швидкості від компанії ВАТ "Укртелеком".

Ключові переваги послуги:
постійне підключення: доступ до Інтернет 24 години 7 днів на тиждень;
висока швидкість передавання даних: до 24 Мбіт/с;
мобільність: можливість пересуватися у межах W-Fi зони не перериваючи з'єднання;
простота активації з'єднання з Інтернетом;
роумінг: доступ на всіх Wi-Fi зонах Укртелекому.

Технологія: 

Wi-Fi (абревіатура від Wireless Fidelity) один із форматів передачі цифрових даних радіоканалами, який використовують для підключення до глобальної мережі Інтернет та WLAN (безпроводовим локальним мережам), а точніше, сімейство стандартів IEEE 802.11. Для надання доступу до Інтернету в певній зоні встановлюють точки доступу (Access Point). Технологія забезпечує гарантований зв'язок із точкою доступу на відстані 50-100 метрів та може одночасно підтримувати декілька десятків активних користувачів. Стійкий та якісний зв'язок між всіма точками доступу забезпечують повноцінний роумінг, який дозволяє користувачеві пересуватись по всій зоні покриття, не втрачаючи при цьому постійне підключення до мережі.


Що необхідно для користування послугою:
Придбати скретч-картку у місцях, де розгорнуті Wi-Fi-зони від ВАТ "Укртелеком".
Мати мобільний комп'ютер (ноутбук або КПК) з підтримкою технології Wi-Fi. Більшість нових моделей надходять у продаж вже укомплектовані адаптерами та антенами Wi-Fi. Підтримка Wi-Fi у компьютері може забезпечуватись як зовнішнім Wi-Fi-адаптером (PCMCIA, USB) переважно для ноутбуків так і Compact Flash картки переважно для КПК, а також вбудованним Wi-Fi-адаптером.

Оплата:

Оплата здійснюється за допомогою передплачених карток Укртелекому: «Радіоспот» номіналами 12, 24 та 60 гривень (припинено продаж) та універсальної телекомунікаційної картки «ВСЕсвіт плюс» номіналами 12, 24 та 48 гривень. Про тарифи і термін дії карток ви можете дізнатися в розділі «Тарифи».

Активація послуги:
Увага! Активація послуги можлива лише в зонах Wi-Fi-покриття
1. Перебуваючи в зоні покриття РадіоСпот переконайтесь, що Wi-Fi адаптер вашого комп'ютера встановлено та активовано. Перевірте також, що Wi-Fi адаптер сконфігуровано в режимі "автоматичного отримання IP-адреси". Операційна система Microsoft WindowsXP автоматично визначить наявність Wi-Fi мережі, в операційних системах інших версій пошук Wi-Fi мережі доведеться провести в ручному режимі.
2. Оберіть мережу RADIOSPOT. Перегляньте перелік Wi-Fi мереж, які доступні вашому комп'ютеру. Оберіть для роботи мережу з ім'ям RADIOSPOT.
3. Зареєструйтеся в мережі. Запустіть будь-який інтернет-броузер (наприклад Internet Explorer) та введіть start або адресу тієї сторінки, яку ви бажаєте переглянути. Ваш запит буде автоматично скеровано на сторінку активації послуги РадіоСпот. Введіть логін (8 цифр), пароль (8 цифр). У разі успішної авторизації доступ до ресурсів мережі Інтернет буде відкрито.
4. УВАГА! Завершувати сесію необхідно командою: LOG OUT!!!

                                                                                                                                    Детальніше на сайті my.ukrtelecom.ua
Просмотров: 592 | Добавил: Ake1bI4 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1

Добавил: Ake1bI4
0

нарешті і в нас городе високошвидкісний Інтернет =)
Дата публикации: 11.08.2010 [Материал]
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Міні профіль

Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Андрій Юдицький             Дмитрий Пинченко