Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Головна сторінка Форум Фотогалерея Про місто та сайт Файли Каталог статей Пошук
Софт і программи
Мультимедія Безпека Офіс Драйвера ОС і збірки Різні програми Графіка Для розкручування сайту Ігри Ігри для PC Музика Журнали / Книги
Міні-чат
200
Погода
GISMETEO: Погода по г.Сосница
Дай відповідь
Я на сайті щоб...
Всього відповідей: 79
Главная » 2010 » Травень » 28 » У Сосницькому супермаркеті скрізь стоятимуть відеокамери
22:29
У Сосницькому супермаркеті скрізь стоятимуть відеокамери

Господарі пообіцяли, що в магазині не буде зеленої ковбаси

Приміщення свого маркету, яке відремонтували під сосницьким рестораном, "Райспоживспілка” здала в оренду київській філії ТОВ "ТС-плюс”. 

- В Києві існує велика торговелька мережа, яка розпочала відкривати маркети по всій Україні. У райцентрах вони вже з’явились, наприклад, в Івано-Франківській області. А в Чернігівській області перший маркет серед райцентрів готується до відкриття в Сосниці, - повідомляє керівник філії Євген Савостєйко.
Працюватимуть свої
Для того, щоб запустити роботу великого магазину, в якому обіцяють продавати все, фірма набрала 20 працівників - місцевих жителів. Керуючого магазином, трьох продавців, охоронника, бухгалтера, прибиральницю і вантажника взяли на роботу із числа безробітних, які перебували на обліку в Центрі зайнятості.
- У нас працюватимуть всі молоді люди віком до 45 років, - інформує керуючий філії. - Керуючим магазину ми обрали 28-річного місцевого жителя Олексія Стаднікова. Всіх майбутніх працівників ми возили в Київ для навчання та стажирування. Тому віримо, що проблем із персоналом у нас не буде. Не виникатимуть проблеми і з недостачами, оскільки магазин буде весь під наглядом відеокамер.
Буде книга скарг
Асортимент товарів планують різноманітний - аж 5 тисяч найменувань. Одних тільки алкогольних виробів завезуть до 400 різновидів - від пива до вин Грузії.
- Ціни на все будуть низькими. Сосничанам має сподобатись купувати все одразу в одному магазині, - сподіваються власники. - Всі зауваження заноситимуться в книгу скарг.
У день відкриття "ТС-Маркету” серед покупців проводитиметься розіграш телевізора та мікрохвильової печі. Клієнтів розважатимуть клоуни, будуть святкові надувні кульки і лотерея.

Просмотров: 536 | Добавил: DENDY | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Міні профіль

Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Андрій Юдицький             Дмитрий Пинченко