Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Головна сторінка Форум Фотогалерея Про місто та сайт Файли Каталог статей Пошук
Софт і программи
Мультимедія Безпека Офіс Драйвера ОС і збірки Різні програми Графіка Для розкручування сайту Ігри Ігри для PC Музика Журнали / Книги
Міні-чат
200
Погода
GISMETEO: Погода по г.Сосница
Дай відповідь
Дайте оцінку нашому сайту
Всього відповідей: 97
Главная » Архів матеріалів
Конкурс на заміщення вакантної посади директора
Просмотров: 626 | Добавил: Ake1bI4 | Дата: 20.08.2010

fsdfsdfsd Міністерство аграрної політики України оголошує КОНКУРС
на заміщення вакантної посади директора
СОСНИЦЬКОГО СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ТЕХНІКУМУ
БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають повну вищу освіту, відповідну підготовку та стаж педагогічної роботи у вищих навчальних закладах відповідного профілю не менше ніж п'ять років.

Термін подання заяв – два тижні з дня опублікування оголошення.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи: заяву, особовий листок з обліку кадрів, фотокартку, автобіографію, копії документів про повну вищу освіту, наукові ступені і вчені звання, копію трудової книжки, довідку про наявність педагогічного стажу та копію з паспорту, де вказано громадянство України, завірених у встановленому порядку.

Документи надсилаються за адресою:
01001, м. Київ-1, вул. Хрещатик 24, кімн. 525
Мінагрополітики України
(тел. 278-36-14, 226-34-66)


ПЕВЕЦ РОББИ УИЛЬЯМС ВСЕ-ТАКИ ЖЕНИЛСЯ
Просмотров: 762 | Добавил: DENDY | Дата: 11.08.2010

А ведь еще полгода назад он в последний момент отменил свадьбу якобы потому, что информация о ней просочилась в прессу

В минувшую субботу в Беверли-Хиллс в обстановке строжайшей секретности сочетались узами брака популярный британский певец Робби Уильямс и американская актриса Айда Филд. На свадьбу были приглашены всего 40 человек - ближайшие родственники и друзья жениха и невесты. Причем большинство гостей были со стороны Айды. Видимо, решение о женитьбе принималось столь быстро, что Робби не успел позвать даже своих друзей из группы "Take That", в которой он начинал карьеру и в которую в конце июля согласился вернуться спустя много лет.

Венчание и свадебный банкет были организованы на территории особняка Уильямса в Беверли-Хиллс. Это классическая испанская асьенда, которую певец приобрел лет пять назад за 18 миллионов долларов. Жених и невеста наложили категорический запрет на съемку торжества. Репортерам удалось сфотографировать только нескольких гостей и сам дом.

Айда была в традиционном белом платье с открытыми плечами и пышным подолом. Робби - в черном смокинге. Венчание прошло в небольшом шатре, установленном рядом с домом. А столы накрыли во втором шатре в саду. Между ними разместили оригинальный букет из живых белых цветов, который представлял собой слово "Love" - "Любовь".

Уильямс и Филд познакомились в 2007 году на одной из вечеринок в Лос-Анджелесе. Певец и актриса несколько раз расставались, но потом возникшее между ними чувство брало верх. Робби и Айда собирались пожениться в этом году в День святого Валентина, однако в последний момент Уильямс все отменил. Он заявил, что сведения о предстоящей свадьбе попали в газеты, и им могут испортить праздник. Филд решила, что это лишь повод...

Теперь многие завидуют Айде. 31-летняя актриса, известная по сериалу "Дни нашей жизни", стала законной супругой одного из самых желанных холостяков в мире. Состояние 36-летнего Робби оценивается примерно в 140 миллионов долларов.

После бракосочетания новобрачные отправились в свадебное путешествие, которое продлится до 3 сентября. Настоящий медовый месяц!


АМЕРИКАНСКИЕ ПОДРОСТКИ НАЗВАЛИ САНДРУ БУЛЛОК ЛУЧШЕЙ АКТРИСОЙ ЗА ИСПОЛНЕНИЕ ГЛАВНОЙ РОЛИ В ФИЛЬМЕ "ОБРАТНАЯ СТОРОНА"
Просмотров: 580 | Добавил: DENDY | Дата: 11.08.2010

В Лос-Анджелесе состоялась церемония вручения премии "Выбор подростков". Лауреатов путем голосования определяют в течение года американские тинейджеры.

В этом году героиней церемонии стала Сандра Буллок. 46-летняя кинозвезда была названа лучшей актрисой за исполнение главной роли в фильме "Обратная сторона". Напомним, что эта картина принесла Сандре премию "Оскар".

Буллок не появилась на синей дорожке, поэтому зрители были уверены, что актрисы на церемонии не будет. Однако она преподнесла всем сюрприз. Сандра лично вышла на сцену, чтобы принять доску для серфинга, именно так выглядит приз "Выбор подростков".

Среди других лауреатов премии этого года следует упомянуть Меган Фокс (номинация "Самая горячая актриса"). У мужчин в такой же номинации победил Тейлор Лотнер ("Сумерки"). Лучшей спортсменкой стала Серена Уильямс, а лучшим спортсменом - Дэвид Бекхэм.

Нова точка доступу Wi-Fi у Сосниці.
Просмотров: 596 | Добавил: Ake1bI4 | Дата: 11.08.2010

В серпні 2010 року підприємством ВАТ "Укртелеком", в Сосниці встановлено ще одну Wi-Fi точку доступу послуги Радіоспот (безпроводний доступ до інтернету).

Скористатися послугою можна за адресою вул. Б.Хмельницького, 16 (приміщення переговорного пункту ВАТ "Укртелеком", операційний зал "Укрпошти", а також прилеглі території).

Придбати картки для оплати послуги можна у оператора переговорного пункту ВАТ "Укртелеком" з 8:00 по 18:00 (окрім суботи та неділі).

Інформація стосовно інших точок надання послуги безпроводного доступу оперативно оновлюється на сайті ukrtelecom.ua.

Оплата здійснюється за допомогою передплачених карток Укртелекому: «Радіоспот» номіналами 12, 24 та 60 гривень (припинено продаж) та універсальної телекомунікаційної картки «ВСЕсвіт плюс» номіналами 12, 24 та 48 гривень.

Про тарифи і термін дії карток ви можете дізнатися в розділі «Тарифи» на сайті ukrtelecom.ua.


РадіоСпот (безпроводовий доступ до інтернету) - широкосмуговий безпроводовий доступ до глобальної мережі Інтернет за технологією Wi-Fi гарантованої швидкості від компанії ВАТ "Укртелеком".

Ключові переваги послуги:
постійне підключення: доступ до Інтернет 24 години 7 днів на тиждень;
висока швидкість передавання даних: до 24 Мбіт/с;
мобільність: можливість пересуватися у межах W-Fi зони не перериваючи з'єднання;
простота активації з'єднання з Інтернетом;
роумінг: доступ на всіх Wi-Fi зонах Укртелекому.

Технологія: 

Wi-Fi (абревіатура від Wireless Fidelity) один із форматів передачі цифрових даних радіоканалами, який використовують для підключення до глобальної мережі Інтернет та WLAN (безпроводовим локальним мережам), а точніше, сімейство стандартів IEEE 802.11. Для надання доступу до Інтернету в певній зоні встановлюють точки доступу (Access Point). Технологія забезпечує гарантований зв'язок із точкою доступу на відстані 50-100 метрів та може одночасно підтримувати декілька десятків активних користувачів. Стійкий та якісний зв'язок між всіма точками доступу забезпечують повноцінний роумінг, який дозволяє користувачеві пересуватись по всій зоні покриття, не втрачаючи при цьому постійне підключення до мережі.


Що необхідно для користування послугою:
Придбати скретч-картку у місцях, де розгорнуті Wi-Fi-зони від ВАТ "Укртелеком".
Мати мобільний комп'ютер (ноутбук або КПК) з підтримкою технології Wi-Fi. Більшість нових моделей надходять у продаж вже укомплектовані адаптерами та антенами Wi-Fi. Підтримка Wi-Fi у компьютері може забезпечуватись як зовнішнім Wi-Fi-адаптером (PCMCIA, USB) переважно для ноутбуків так і Compact Flash картки переважно для КПК, а також вбудованним Wi-Fi-адаптером.

Оплата:

Оплата здійснюється за допомогою передплачених карток Укртелекому: «Радіоспот» номіналами 12, 24 та 60 гривень (припинено продаж) та універсальної телекомунікаційної картки «ВСЕсвіт плюс» номіналами 12, 24 та 48 гривень. Про тарифи і термін дії карток ви можете дізнатися в розділі «Тарифи».

Активація послуги:
Увага! Активація послуги можлива лише в зонах Wi-Fi-покриття
1. Перебуваючи в зоні покриття РадіоСпот переконайтесь, що Wi-Fi адаптер вашого комп'ютера встановлено та активовано. Перевірте також, що Wi-Fi адаптер сконфігуровано в режимі "автоматичного отримання IP-адреси". Операційна система Microsoft WindowsXP автоматично визначить наявність Wi-Fi мережі, в операційних системах інших версій пошук Wi-Fi мережі доведеться провести в ручному режимі.
2. Оберіть мережу RADIOSPOT. Перегляньте перелік Wi-Fi мереж, які доступні вашому комп'ютеру. Оберіть для роботи мережу з ім'ям RADIOSPOT.
3. Зареєструйтеся в мережі. Запустіть будь-який інтернет-броузер (наприклад Internet Explorer) та введіть start або адресу тієї сторінки, яку ви бажаєте переглянути. Ваш запит буде автоматично скеровано на сторінку активації послуги РадіоСпот. Введіть логін (8 цифр), пароль (8 цифр). У разі успішної авторизації доступ до ресурсів мережі Інтернет буде відкрито.
4. У ... Читати далі »

ВЯЧЕСЛАВ УЗЕЛКОВ: "РИНГ УСТАНОВИЛИ ПОСРЕДИ ПОЛЯ В ГЛУХОЙ АМЕРИКАНСКОЙ ДЕРЕВНЕ. ЖАРА ЗА 40 ГРАДУСОВ, ВОКРУГ БАРАНЫ ПАСУТСЯ..."
Просмотров: 617 | Добавил: DENDY | Дата: 10.08.2010

ВЯЧЕСЛАВ УЗЕЛКОВ: "РИНГ УСТАНОВИЛИ ПОСРЕДИ ПОЛЯ В ГЛУХОЙ АМЕРИКАНСКОЙ ДЕРЕВНЕ. ЖАРА ЗА 40 ГРАДУСОВ, ВОКРУГ БАРАНЫ ПАСУТСЯ..."

Известный украинский боксер, проигравший в США бой за звание чемпиона мира WBA, рассказал "ФАКТАМ" о скандальных подробностях организации его поединка с Бейбутом Шуменовым, сыном казахского миллионера


Мир профессионального бокса жесток. Когда на кону стоят значимые титулы, сулящие обладателю большие деньги, в ход идут любые средства. В этом смог убедиться официальный претендент на звание чемпиона мира в полутяжелом весе (до 79,4 кг) по версии Всемирной боксерской ассоциации Вячеслав Узелков, потерпевший 23 июля на американском ринге свое первое поражение. Опытный украинский боксер, честно добившийся права сражаться за чемпионский титул своей успешной профессиональной карьерой и безупречным послужным списком (22 победы, 14 - нокаутом), проиграл по очкам Бейбуту Шуменову (109:117, 108:118, 108:118). За плечами этого 26-летнего сына казахского миллионера стоит влиятельная команда, приложившая немало усилий, чтобы чемпионский титул не достался украинцу.

"Меня "задавили" задолго до боя"

Бейбут Шуменов совершил невероятный взлет, добившись звания чемпиона всего лишь в своем десятом поединке - через два года после начала профессиональной карьеры. И дело здесь вовсе не в мастерстве спортсмена с весьма заурядными боксерскими навыками. Львиная доля успеха Шуменова - в грамотном промоушене и внушительных финансовых вливаниях со стороны его семейного клана. С 2007 года Шуменов проживает в Лас-Вегасе, где совместно с братом Чингизом владеет компанией "KZ Event Productions".

Когда соперником Шуменова в обязательной защите назначили Вячеслава Узелкова, казахский боксер усилил тылы, подписав контракт с влиятельным американским промоутером Дэном Гуссеном. А вот Узелкова перед важным матчем, что называется, бросили на произвол судьбы. Среди руководства компании "K2 East Promotions", с которой у Вячеслава был подписан контракт, наметился раскол, в результате которого образовались две новые организации, поделившие между собой и боксеров. В разгар этих разборок ответственным за подготовку к бою Узелкова было не до него.

- В моей спортивной жизни случалось всякое, я привык преодолевать трудности, - рассказал "ФАКТАМ" после возвращения из Америки Вячеслав Узелков. - Но чтобы сразу все так навалилось!.. Нет, свое поражение не оправдываю. Украинские болельщики, конечно же, ожидали от меня только победы. А теперь, наверное, заслуженно, не спорю, критикуют за пассивное ведение боя с Шуменовым. Признаюсь, я выходил на ринг опустошенным. Меня "задавили" задолго до боя, я попросту перегорел.

- Что же на тебя так повлияло?

- Неприятности начались с того, что по инициативе лагеря Шуменова трижды переносили дату боя. Затем - проблемы с моим бывшим промоутером, с визами... Все это не способствовало боевому настрою. Если честно, в успех верил 50 на 50. Я ведь отправился в Америку без своей команды - тренера-секунданта Виталия Вдовкина и катмена Дмитрия Лучникова (этот один из лучших в СНГ специалистов работает со мной уже несколько лет). Им попросту... не выдали паспорта с визами. Меня сопровождала только моя самая верная болельщица - супруга Марина.

- Какие-то серьезные проблемы были с визами?

- Темная история. Мой тренер и катмен не раз бывали в США. Визы-то поставили, но паспорта не отдавали. Обычно, если не ставят визу, сразу отдают паспорт - и до свидания. А тут паспортов все нет и нет. Почувствовав, что дело неладно, я в последний момент оплатил доставку каждого паспорта по отдельности. На адрес моей компании доставили только мой паспорт, а документ тренера до сих пор лежит в американском посольстве.

- Может, стоило в таком случае отказаться от поездки?

- У меня кошки скребли на сердце, когда поехал без команды. Но как я мог отказаться от шанса стать чемпионом мира, ведь физически был готов на все 300 процентов! Мы с тренером проделали колоссальную работу. Шуменов абсолютно не казался мне непроходимым соперником. Титул ему достался со второй попытки. Сначала он проиграл чемпиону мира Габриэлю Кампильо. А через полгода в матче-реванше одержал спорную победу по очкам над испанцем. Мне тоже доводилось пересекаться с Кампильо: три года назад я послал его в тяжелый нокаут в шестом раунде.

... Читати далі »


Члени Спілки "Нащадки переможців" виявили нове невідоме військове захоронення в урочищі Катлаван
Просмотров: 1093 | Добавил: Ake1bI4 | Дата: 08.08.2010

Сьогодні 07.08.2010р. члени Спілки "Нащадки переможців" виявили нове невідоме військове захоронення в урочищі Катлаван, що біля с. Польове (Бутівська сільська рада). Це вже другі останки радянського воїна, що виявлені членами Спілки в Сосницькому районі. першим був офіцер радянської армії, що загинув в урочищі Бір біля с. Бондарівка у вересні 1941 року. Даний воїн був артилеристом і загинув біля радянського тягача, що був знищений ворогами.
 Нововиявлене захоронення було знайдене завдяки Іващенко Ользі, яка пожертвуючи власним часом, всупереч особистим інтересам, виділила час і приїхавши на місце вказала точно місце поховання. Дуже вдячний цій жінці а також її мамі, яка також вказувала на місце захоронення і їх свідчення співпали.
На місці невідомої могили, був бур`ян також вона була повністю невідома і занедбана. Також слід відзначити, що її вже хтось розкопував, оскільки кості у захороненні були у хаотичному стані. Дуже тяжким духовно був той момент, коли доводилось дивитись на череп людини, що загинула захищаючи рідну землю і через 69 років не може бути належним чином похована і увічненна. Лякає байдуже ставлення сільської ради, яка не просто недопомагає пошуковій роботі, а навпаки вставляє різні перепони в роботу Організації на її теритрії.

На офіційний запит, стосовно наявності на території Бутівської сільської ради військових поховань обліковани (відомих) тобто, братских чи поодиноких захоронень, що про них є відомо сільській раді, за ними здійснюється догляд і тому подібне. Сіьська рада вказала, що жодного облікованого військового захоронення на її території немає. Це відповідає Горда А .І, (сільсумй голова). Тобто, він офіційно повідомляє Організації, що навіть боатської могили на території сільскиї ради немає. Одтже випливає, що майже 400 воїнів, які захоронені у с. Бондарівка та с. Бутівка у братських могилах у центрі села ніде не рахуються і сільска рада навіть невизнає їх за військові захоронення. Виходить так!

Шкода. Такі ми погані нащадки таких великих переможців. Однак кожен з нас же має своїх рідних, які лежать у таких самих братських могилах по свій Європі. І них ми не рахуємо. Вони є нікому непотрібними З цим листом від сільстклї ради я ще буду розбиратись і все ж таки думаю досягну успіху і встановлю скільки ж солдат і офіцерів поховані у братських могилах у Бітівській сільскій раді і встановлю відомі сільській раді імена солдат, що там поховані з метою їх занесення до бази військових поховань. Цього залишати так неможна!

Уже на початку 2011 року, буде представлено першу частину районної бази військових поховань, з якісно новим підходом до її формування і встановленням імен, тих хто похований у кожному селі селищі чи хуторі!

Сьогодні при проведені пошукової роботи, також , мене вразив той факт, що на місце виявлення останків не прибула слідчо-оперативна група, як цього вимашає ч. 1 ст. 24 Закону україни "Про поховання та похоронну справу", що є грубійшим порушенням закону. Це обгрунтувалось тим, що по даному чоловіку доведеться писати 70 аркушів бумаги, це дуже багато писанини і мороки. Я хочу запитати : "А за що ж тоді наша дорогенька міціліція оримує гроші?" За те що просиджує у кабінетах та вибиває зізнання у невинних. Лише цим себе і рекомендує і показує. А звичайний обовязок, уже виконати слабо! Мені соромно, за наших доблесних правоохоронців! Тому, останки виявленгго солдата, довелось передати добродушному жетелю с. Бутівка Антоненку Федору Віталєвичу , яки надає неоціниму допомогу Спілці у проведенні пошукової роботи. Якби не було таких свідомих людей, то світ точно вже б занепав у бруді, зневазі, байдужості. А це дуже страшно. Отже, останки людини, яка загинула захищаючи їхнє село, навіть сільській раді не потрібні і відношення до них є схожим на ставлення звичайного сміття, що не приюирається з наших вулиць.

З цим треба закінчувати. Члени Спілки офіційно завляють, що подбних випадків з боку органів державногї влади чи органів місцевого самоврядування терпіти не будуть і діятимуть у точній відповідності до Законів України і їх громадської моральності.

Сподіваюсь на підтримку активу району у нашій нелегкій справі.
Пошук і належним чином увічнення воїнів, що загинули у Великій Вітчизняній війні є нашим обовязком, якщо не законодавчим, то точно ж моральним.

... Читати далі »


Українцям заборонили гуляти в лісі
Просмотров: 532 | Добавил: Ake1bI4 | Дата: 05.08.2010

ыкуц

Міністерство з надзвичайних ситуацій прогнозує пожежонебезпечну погоду в найближчі 2 тижні до 17 серпня і просить українців відмовитися від прогулянок у лісі.


Про це сказав директор Департаменту цивільного захисту МНС Василь Квашук.

«Більшість пожеж виникають через необережне поводження з вогнем людини під час відпочинку в лісах. Тому в цей сухий, жаркий період я всіх закликаю відмовитися від подорожей у ліс», - заявив він.

«У найближчі 2 тижні в нас в Україні очікується дуже спекотна пожежонебезпечна погода», - сказав Квашук.

Серед найбільш пожежонебезпечних регіонів він назвав і Чернігівську область.

В Сосницькому районі затримано браконьєрів
Просмотров: 537 | Добавил: Ake1bI4 | Дата: 04.08.2010

03.08.2010
Позавчора близько дев’ятої ранку співробітники лінійного відділу в річковому порту "Чернігів” УМВС України в Чернігівській області спільно з працівниками Чернігівдержрибохорони відпрацьовували водоймища Сосницького району. Поблизу села Долинське на річці Сейм рейдувальники затримали чотирьох жителів Вертіївки Ніжинського району.

Ці парубки за допомогою саморобного вибухового пристрою додумалися глушити рибу на річці серед білого дня і встигли назбирати близько 50 кілограмів травмованої вибуховою хвилею риби.

Під час огляду у горе-рибалок працівники міліції виявили 14 метрів електродроту, акумулятор, два поліетиленові мішки з написом "аміачна селітра”, один з яких був із сумішшю сріблястого кольору, дві пластикові каністри ємністю 5 л, підхватка, два гумових човни з веслами, сітки.

Збитки рибному господарству України, заподіяні браконьєрами, склали приблизно 3000 гривень.

Наразі працівниками міліції збираються всі необхідні матеріали для порушення кримінальної справи за ст. 249 ч. 2 та ст. 263 ч. 1 кримінального Кодексу України, покарання за якими передбачає до 5 років позбавлення волі.
Джерело: УМВС України в Чернігівській області.

http://monitor.chernigov.net/arhiv-novin/v-sosnitskomu-rayoni-zatrimano-brakoneriv-2.html



Тайна предсказаний осьминога Пауля раскрыта!
Просмотров: 508 | Добавил: DENDY | Дата: 21.07.2010

Немецкий осьминог по кличке Пауль отгадал исходы всех пяти встреч национальной команды на планетарном первенстве.Испанское издание АВС раскрыло тайну предсказаний осьминога Пауля. На поединок с Испанией осьминог прогноз не делал. Однако проворные мастера фотошопа с пиренейского полуострова возбудили общественность, распространив сфабрикованную фотографию, на которой "нострадамус" склоняется в сторону Испании.

Как оказалось позже, оригинальный снимок был сделан ещё перед матчем против сборной Сербии, который немцы проиграли, как и предсказал Пауль, а на "провокационной" фотографии сербский флаг был заменён испанским.



Продюсера студії "Time Production" зацікавив пекарівський пором
Просмотров: 564 | Добавил: DENDY | Дата: 16.07.2010

Продюсера студії "Time Production" зацікавив пекарівський пором

Цього тижня режисер з оператором майбутнього документального фільму працювали біля Десни

- Років три тому Чернігівське управління культури та туризму замовило нам великий документальний проект, присвячений туристичним маршрутам Чернігівщини. Виконуючи замовлення ми проводили зйомки в музеї Довженка. Саме тоді я побачив цей пором, - пояснює режисер Ігор Чайка, який приїхав до Сосниці із Києва. - Мене зацікавила абстрактна історія про те, як за Десною живуть люди, які мають зв'язок із цивілізацією тільки через пором.

Цього року київський продюсер та режисер приступив до втілен ... Читати далі »


Набор персоналу
Просмотров: 574 | Добавил: DENDY | Дата: 22.06.2010


nullТеми: Набор "Дизайнер" і Набор на журналіста знову відкриті!!!! Ми чекаємо ваших заявок. подати заявку



З повагою админістрація сайту


У Сосницькому супермаркеті скрізь стоятимуть відеокамери
Просмотров: 539 | Добавил: DENDY | Дата: 28.05.2010

Господарі пообіцяли, що в магазині не буде зеленої ковбаси

Приміщення свого маркету, яке відремонтували під сосницьким рестораном, "Райспоживспілка” здала в оренду київській філії ТОВ "ТС-плюс”. 

- В Києві існує велика торговелька мережа, яка розпочала відкривати маркети по всій Україні. У райцентрах вони вже з’явились, наприклад, в Івано-Франківській області. А в Чернігівській області перший маркет серед райцентрів готується до відкриття в Сосниці, - повідомляє керівник філії Євген Савостєйко.
Працюватимуть свої
Для того, щоб запустити роботу великого магазину, в якому обіцяють продавати все, фірма набрала 20 працівників - місцевих жителів. Керуючого магазином, трьох продавців, охоронника, бухгалтера, прибиральницю і вантажника взяли на роботу із числа безробітних, які перебували на обліку в Центрі зайнятості.
- У нас працюватимуть всі молоді люди віком до 45 років, - інформує керуючий філії. - Керуючим магазину ми обрали 28-річного місцевого жителя Олексія Стаднікова. Всіх майбутніх працівників ми возили в Київ для навчання та стажирування. Тому віримо, що проблем із персоналом у нас не буде. Не виникатимуть проблеми і з недостачами, оскільки магазин буде весь під наглядом відеокамер.
Буде книга скарг
Асортимент товарів планують різноманітний - аж 5 тисяч найменувань. Одних тільки алкогольних виробів завезуть до 400 різновидів - від пива до вин Грузії.
- Ціни на все будуть низькими. Сосничанам має сподобатись купувати все одразу в одному магазині, - сподіваються власники. - Всі зауваження заноситимуться в книгу скарг.
У день відкриття "ТС-Маркету” серед покупців проводитиметься розіграш телевізора та мікрохвильової печі. Клієнтів розважатимуть клоуни, будуть святкові надувні кульки і лотерея.


Святкування 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 9 травня 2010р.
Просмотров: 528 | Добавил: Ake1bI4 | Дата: 10.05.2010


null    З Днем Перемоги, друзі!

         Схилімося низько перед ще живими в поклоні вдячних дітей, онуків, правнуків! Спом'янімо загиблих у кровопролитних боях за нас, живущих нині, за мир і добро! Зробімо можливе і неможливе, щоб ніколи не повторилась війна, яку вже 65 років ми згадуємо, як найстрашніше лихо на планеті!




Життя - безцінне!

Мертві оплакані!

Уроки винесені!

Зі святом!


План святкування 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 9 травня 2010р.

... Читати далі »


Сайт міста відкритий!!!!!!!!!!
Просмотров: 677 | Добавил: Ake1bI4 | Дата: 24.04.2010

Ми вас вітаємо на сайті м. Сосниця. Приємного перегляду.                






З повагою Адміністрация.


« 1 2
Міні профіль

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Андрій Юдицький             Дмитрий Пинченко