Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Головна сторінка Форум Фотогалерея Про місто та сайт Файли Каталог статей Пошук
Софт і программи
Мультимедія Безпека Офіс Драйвера ОС і збірки Різні програми Графіка Для розкручування сайту Ігри Ігри для PC Музика Журнали / Книги
Міні-чат
200
Погода
GISMETEO: Погода по г.Сосница
Дай відповідь
Дайте оцінку нашому сайту
Всього відповідей: 97
Главная » 2011 » Жовтень » 8 » Dance Майдан — битва міст Чернігівщини в Сосниці!
15:55
Dance Майдан — битва міст Чернігівщини в Сосниці!

12561  14 жовтня в дискоклубі "Лотос" (смт.Сосниця) відбудеться перший в Україні проект, розрахований на жителів районних центрів та міст обласного значення.

Наймасштабніше шоу в історії Чернігівської області — «Dance Майдан — битва міст Чернігівщини». Змагання за титул найтанцюючого міста області.

Dance Майдан — це проект, покликаний об’єднати суспільство навколо ідеї перемоги рідного міста, адже найбільше шансів отримує те місто, де буде більше учасників. Він проходитиме у форматі телепроекту, учасником якого може стати кожен охочий. 

30 вересня стартує тур містами області, в рамках якого проходитимуть телевізійні зйомки телепроекту «Dance Майдан — битва міст Чернігівщини». Телепроект виходитиме на каналі Чернігівського обласного телебачення у грудні. Dance Майдан відбуватиметься у районних будинках культури, спорткомплексах чи кінотеатрах з 20.00 до 01.00 по п’ятницях та суботах. Включатиме в себе виступи кращих DJ міста Києва та Чернігова, шоу-балетів та співаків в умовах потужного звуку та професійного світла. Основна частина програми — це зйомки флешмобу «Найтанцююче місто Чернігівщини».

Флешмоб готує сторона-учасник за підтримки головного хореографа Dance Майдану. Для цього спільно з оргкомітетом проекту та місцевим управлінням культури обирається лідер (хореограф), який і буде займатися постановкою флешмобу, відбором основних учасників (до 30 чол.) та представлятиме місто в студії обласного телебачення.

Насамперед, DANCE Майдан — це проект, який несе в суспільство молодіжну культуру, європейські цінності та заклик до здорового способу життя та мислення. Отже, телепроект, а саме його конкурсна частина, проходитиме містами Чернігівської області. Боротьба відбуватиметься за титул найтанцюючого міста Чернігівщини, а головний приз — 15000 грн. — піде на розвиток культурного сектору міста.

Голосування проходитиме в інтернеті та через СМС, за пропорційним відношенням до одиниці населення у відсотках (наприклад, 100 % на 10 тис. чол. і т. д.): 50 % — за своє місто, і 50 % — голосування від міст-конкурентів у балах від 10 до 1.

Фінал проекту проходитиме напередодні Нового року в місті-переможці «DANCE Майдану — битви міст Чернігівщини», де переможці отримають головний приз 15000 грн. та титул найтанцюючого міста Чернігівщини. Також на фінал проекту будуть запрошені провідні ЗМІ України та переможці проекту «Танцюють всі!»

Не будь байдужим, не пропусти це грандіозне дійство! Чернігівщина так довго чекала на цей проект! Доклади максимум зусиль, об’єднайся с друзями і доведи, що саме твоє місто гідне здобути перемогу! Приходь та підтримай своє місто, не втрачай шанс відчути себе зіркою!

Проект проходить за сприяння головного управління культури, туризму і охорони культурної спадщини, за підтримки управління у справах сім ї та молоді та управління у справах преси та інформації Чернігівської обласної державної адміністрації.

Керівник проекту Дмитро Селянський тел. 0937240794


Просмотров: 1835 | Добавил: Ake1bI4 | Теги: dance maidan sosnytsa | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Міні профіль

Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Андрій Юдицький             Дмитрий Пинченко