Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Головна сторінка Форум Фотогалерея Про місто та сайт Файли Каталог статей Пошук
Софт і программи
Мультимедія Безпека Офіс Драйвера ОС і збірки Різні програми Графіка Для розкручування сайту Ігри Ігри для PC Музика Журнали / Книги
Міні-чат
200
Погода
GISMETEO: Погода по г.Сосница
Дай відповідь
Дайте оцінку нашому сайту
Всього відповідей: 97
Главная » 2011 » Квітень » 29
25 РОКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ ТРАГЕДІЇ
Просмотров: 906 | Добавил: Ake1bI4 | Дата: 29.04.2011

fsdfsd 26 квітня в районі відбувся мітинг з нагоди 25 - ї річниці Чорнобильської трагедії. Даний  захід відбувся біля пам’ятного знака померлим ліквідаторам Чорнобильської АЕС за участю  районного керівництва, працівників установ, підприємств і організацій, громадськості  району з широким залученням учнівської і студентської молоді та безпосередньо учасників  цієї страшної трагедії. 

 В своєму виступі голова районної державної адміністрації В.М. Колос зауважив, що правда  про Чорнобиль необхідна як ковток свіжого повітря, потрібна нашим дітям. Якщо прийдешні  покоління не знатимуть нічого про Чорнобиль, а сьогодні вже половина молоді майже  нічого не знає про Велику Вітчизняну війну, то їм ніколи не зрозуміти цей людській біль. 

 Також на мітингу виступили голова районної ради О.А. Трамана, селищний голова В.М.  Гординський та ліквідатор наслідків аварії, який брав активну участь з перших днів  Чорнобильської трагедії П.Ф. Макаренко. 

 За мужність і героїзм під час виконання заходів по ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та з  нагоди 25-ї річниці Чорнобильської трагедії почесною грамотою районної державної  адміністрації та районної ради нагороджено: Христенка Петра Івановича, Кохана Миколу  Михайловича, Зінченка Миколу Георгійовича, а також оголошено подяку  райдержадміністрації та районної ради Кириленку Сергію Борисовичу та Кривопуску  Валентину Володимировичу. 

 На сьогодні в районі проживає 172 ліквідатори життя яких пройшло крізь пекло Чорнобиля  та 1746 громадян, потерпілих від Чорнобильської катастрофи, в тому числі 286 дітей та 1460 дорослих. 

Після мітингу було проведено поминальну панахиду по померлим. Студенти сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку, професійного аграрного ліцею та учні гімназії ім. О.П. Довженка поклали квіти до пам’ятного знака померлим ліквідаторам.

Після проведення даних заходів для учасників ліквідації аварії на ЧАЕС було організовано поминальний обід.

Міні профіль

Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Андрій Юдицький             Дмитрий Пинченко