Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Головна сторінка Форум Фотогалерея Про місто та сайт Файли Каталог статей Пошук
Софт і программи
Мультимедія Безпека Офіс Драйвера ОС і збірки Різні програми Графіка Для розкручування сайту Ігри Ігри для PC Музика Журнали / Книги
Міні-чат
200
Погода
GISMETEO: Погода по г.Сосница
Дай відповідь
Я на сайті щоб...
Всього відповідей: 79
Главная » 2010 » Жовтень » 31 » Провокації, спрямовані на зрив виборів, замість чесної боротьби
13:49
Провокації, спрямовані на зрив виборів, замість чесної боротьби
 Вибори ще не почалися, а вже стає зрозумілим яким чином опоненти вирішили здобути перемогу. Головний акцент вони зробили на фальсифікації виборчих бюлетенів.

Так замість того, щоб друкувати бюлетені за зразком ЦВК, де партії розміщені у порядку їх реєстрації, бюлетені були надруковані як-то кажуть "по старинці" - політичні сили там розташовані у алфавітному порядку їх назв. Тобто замість №1 Партія регіонів під першим номером була вписана політична партія ВО "Батьківщина".

В Чернігівській області це трапилося у менській друкарні, де виготовляли бюлетені для Менського, Коропського, Сосницького і Корюківського районів.

З цього приводу Чернігівська обласна територіальна виборча комісія змушена була прийняти рішення про додаткове виготовлення виборчих бюлетенів та звернутися до правоохоронних органів.
Також комісія розглянула питання, що під час друку бюлетенів деякі виборчі дільниці були віднесені до інших одномандатних мажоритарних виборчих округів, внаслідок чого для окремих виборчих дільниць районним ТВК передані бюлетені з іншого округу. Для недопущення зриву виборів обласна ТВК вирішила дозволити "районним ТВК з наявних виборчих бюлетенів сформувати комплекти виборчих бюлетенів відповідних дільниць та округів". Також було прийнято рішення надрукувати виборчі бюлетені, яких не вистачає, а зайві районні ТВК мають знищити у встановленому законом порядку.

Ситуація, яка трапилася з бюлетенями показує, що певні члени виборчих комісій діяли або непрофесійно, або навмисно.


Також комісія розглянула ситуацію про друк виборчих бюлетенів, що під час виготовлення бюлетенів для виборів депутатів до Чернігівської обласної ради по одномандатному виборчому округу №3 були замовлені та виготовлені виборчі бюлетені які невідповідні зразку. Замовлення з помилкою було оформлено та підписано одним із керівників обласної ТВК, який є представником політичної партії ВО "Батьківщина".

Джерело: "Чернігівський монітор"
Просмотров: 870 | Добавил: Ake1bI4 | Теги: Sosnytsya | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Міні профіль

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Андрій Юдицький             Дмитрий Пинченко